Team

Het Team van Hottinga Administraties en Belastingen bestaat uit de eigenaren Elske en Joop Hottinga, zus en broer, en een tweetal part-time medewerkers, Karin Stam en Roy de Boer. 

elske@hottinga.nl

 

Elske Hottinga (1958); eigenaar

In 1997 ben ik gestart in Emmeloord met het administratiekantoor. Hiervoor ben ik werkzaam geweest in het bedrijfsleven, eerst als boekhoudkundig medewerker en later als Hoofd Administratie en Automatisering. Nu ben ik hoofdzakelijk bezig met het monitoren van de werkzaamheden, de salarisadministratie, het begeleiden van de medewerkers en het afwikkelen van jaarrekeningen en de diverse (belasting)aangiftes.

 
 

roy@hottinga.nl

 

Roy de Boer(1986); administratief medewerker

In 2012 heb ik mijn diploma Financieel administratief medewerker met uitstroomrichting assistent accountant behaald. Hiervoor heb ik stage gelopen bij een groot accountantskantoor te Lelystad. Hierna heb ik verschillende HBO management modules gevolgd aan de Hanze Hogeschool en bij het NCOI. Ik heb eerst bij een handelsonderneming gewerkt als bedrijfsboekhouder en ben in 2013 begonnen als assistent bij Hottinga Administraties en Belastingen. Ik houd me bezig met het verzorgen van administraties, crediteurenbetalingen, periodeaangiften omzetbelasting, voorbereiding van jaarrekeningen en aangiftes inkomstenbelasting.

 

karin@hottinga.nl

 

Karin Stam (1966); administratief medewerker.

Sinds september 2006 ben ik werkzaam bij Hottinga Administraties en Belastingen. Daarvoor ben ik 10 jaar werkzaam geweest bij een bank als cliëntadviesmedewerkster en 8 jaar bij een hypotheekverstrekker als ondersteunend medewerkster. Bij Hottinga Administraties en Belastingen houd ik mij vooral bezig met het inboeken en controleren van de administraties van onze cliënten. Ook bereid ik de jaarrekeningen voor.